fredag, juni 29, 2007

Bloggtips!

Jag vill tipsa om Anna-Stinas nya blogg! Anna-Stina vår f.d. medarbetare har startat en blogg där hon skriver om allt möjligt som har anknytning till biblioteksvärlden. Ett och annat boktips verkar det bli också! BiblioBuster heter den och här kan du gå in och titta på den.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nu väntar vi bara på länk till DINA bloggar, Elin! :-)

Anonym sa...

Ja! Fram för fler intelligenta bloogar!

Anonym sa...

Jag är kanske inte så flitig bloggare själv men vad kul att läsa Anna-Stinas BiblioBuster. Tack för tipset Elin. Och jag håller med, nästa länk du lägger ut kan väl bli till dina egna bloggar också.
(Törs knappt säga det här när så många lagt ned tid på att visa mig, men jag glömmer lösenord och annat hela tiden till den här bloggen - är jag för gammal? Proggeneration istället för bloggeneration?
Sara

Anonym sa...

Nej, Sara du är INTE för gammal! Du får väl starta en egen blogg och sedan skriva ner lösenordet ordentligt, så ska du se att det ordnar sig. Jag tror det är intresset som behöver höjas några pinnhål bara. Om du bloggar på egen hand blir det kanske roligare? :-)

Anonym sa...

Nej, jag vet förstås. Folk verkar blogga friskt i alla åldrar och det har jag aldrig sett några åsikter om. Till skillnad från andra text/berättarformer på webben? För inte är det bara en myt att tretti-nåntings som spelar (World of Warcraft kanske, jag vet inte så mycket själv om webbens spelutbud)får höra att det borde lägga tiden på något annat - underförstått ta itu med sina vuxenförpliktelser- som att sortera semesterbilderna kanske? Även om många har åsikter om politikers bloggande är det väl ingen som skulle göra en åldersgrej av det, typ: " Hör du Carl Bildt är inte du lite för g a m m a l för det där." ?

/Sara, nyss hemkommen från sol-å-bad-resa. Och som hellre bloggar tillsammans ändå. Med eller utan lösenord.