fredag, november 28, 2008

Biscotti


Biscotti av Cheryl Lindblad

Att baka småbröd och göra skorpor har inte varit något för mig.
Men under hösten har Håbo bibliotek köpt in en bok, ”Biscotti” av Cheryl Lindblad.

Innehållet talar verkligen om för en att nu är det dags att testa det goda baket igen. Boken innehåller en mängd olika recept på biscotti. Det går att variera smaken med kryddor, choklad, nötter, mandel, rödbetor mm. Det är bara att prova!

Sidorna i början av boken som tar upp ingredienser, redskap och råd är väl läsvärda och underlättar förfarandet vid bakningen.

Jag bakade chokladbiscotti innehållande mörk och vit choklad. Det blev en strykande åtgång under helgen.

Jag rekommenderar varmt denna bok om man vill ha sig en godbit till kaffet eller théet!

5 kommentarer:

Therese Ö sa...

Tack för tipset! Bra såhär när det närmar sig jul och man inte vill baka det allra traditionellaste julfikat.

Therese Ö sa...

Nu har jag lånat boken! Hoppas på fina bakstunder. :-)

Ulrika Danielsson sa...

Kan tipsa om biscottiskorpor med saffran och hackad vit choklad så här till jul. En höjdare bland många.

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu

Anonym sa...

varfor inte:)